Runn Sailing dot com 
                                 
New....We also have Paddleboards                               

Tjänster

Runn Segling har utmärkta "Wayfarer" jollar färdigriggade för segling. Vi har även säkerhetsutrustning som flytvästar för olika storlekar och vikter och VHF radio ombord på varje båt. 

Vår egna "Rigid" ribbåt står alltid redo vid nödfall eller ifall vinden dör och du inte kan ta dig in till land.

Vi har sjökort och kompass tillgängligt till de som vill experimentera med navigation. Boj systemet på sjön är I.A.L.A. Ifall du skulle vilja ha en förklaring av I.A.L.A systemet är det bara att fråga. 

För de som vill ha ett övernattningsäventyr har vi allt man behöver t.ex. tält, sovsäckar och matlagningsredskap redo att hyras ut för en mindre kostnad. Picnic luncher och liknande finns på Främby Udde, eller så kan du njuta av en middag på en restaurang med utsikt över sjön. 

Var uppmärksam på att vi inte har seglingskurser. Vi antar att de som hyr våra båtar känner sig bekväma nog att segla en 16 fot (ca 5 meter) båt i sjö. Innan segling kommer du att få skriva på att du känner till detta.

Det finns alltid generella risker med segling och vattensport. Ansvar för båten och besättningen sätts alltid på kaptenen. Du är förväntad att segla säkert och med uppmärksamhet på förhållanden på sjön. 

Website Builder