Runn Sailing dot com 
                                 
New....We also have Paddleboards                               

Om oss:

Runn Seglings engelska ägare har seglat jollar och större segelbåtar i både Storbritannien och Sverige i över 40 år. Nu bosatt i Falun, vid Runn, vill han att fler ska få uppleva detta seglingsparadis. Då föddes Runn Segling. 

En kort biografi om ägaren:

Steve Trusler (ägare av Runn Segling) har bott och arbetat i England nästan hela sitt liv. 

Ursprungligen från Hertfordshire, jobbade Steve i London för "the Metropolitan Police" i mer än 30 år, 17 år av det på den världsberömda marina delen av jobbet. Steve förstår sig därför helt på säkerhetsdelen och har många år av livräddningar och erfarenhet i alla typer av motordrivna och segeldrivna fartyg. 

Gift med en kvinna från Sverige bestämde sig Steve för att njuta av sin pension med henne i Falun. 

Steve började segla vid fem års ålder när hans far lärde honom segla jollar i västra London och senare större segelfartyg vid Englands östra kust.

När han inte har seglat har han flugit segelflygplan, bergsklättrat och kört i folkrace.

Men nu har Steve bestämt sig för att slå sig till ro med segling!


Runn seglings "kontor".

Vi har även tillgång till Främby Uddes byggnader för genomgångar och utbildning ifall det skulle behövas. 

Fastän vi inte har en segelskola så har Steve seglat i över 40 år och arbetat professionellt inom den Engelska marina polisen i över 17 år där han även varit instruktör. 

Om ni har några som helst frågor eller behöver någon hjälp med navigering så tveka inte att fråga. 

Runn Segling är baserad vid ett vattensportscentrum som heter Främby Udde Resort i Falun. Främby Udde erbjuder guidade fisketurer, kajakuthyrning, wakeboarding på sommaren och även långfärdsskridskoåkning och isjaktsegling på vintern.

I samarbete med Främby Udde finns tillgång till moderna faciliteter dygnet runt till de som vill hälsa på. För mer information och boende gå in på www.frambyudde.se.

Det är lätt att ta sig till Falun med bil, tåg eller buss. Runn segling kan enkelt hämta er från tågstationen vid behov (detta är kostnadsfritt ifall du ska övernatta vid Främby Udde). 

Skulle du vilja ha mer information om hur du tar dig hit, tveka inte att skicka ett email eller ringa. Kontaktinformation hittar du till höger under "Kontakta Oss".Här på Runn Segling tycker vi alla ska uppleva glädjen med segling! 

Van seglare eller nybörjare, vi riggar båten till att passa dig. 

Här på bilden ser vi en tjej som bara har seglat en timme själv och har båten riggad efter vädret och hennes erfarenhet.

Vi släpper aldrig iväg er utan att ha kommit fram till vad som passar just dig rätt! 

Det ska vara kul att segla!
Website Builder